ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ



GTranslate

Greek English

ΟΤΑΝ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της Ευρωπαϊκής Ατζέντας για την Εκπαίδευση Ενηλίκων και της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας για την προώθηση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης το Δ.Ι.Ε.Κ. Νέας Ιωνίας οργανώνει δραστηριότητες που άπτονται του χώρου της αισθητικής και του επαγγελματικού μακιγιάζ.

Για το σκοπό αυτό ανοίγει τις πύλες του στην τοπική κοινωνία για να αποδώσει φόρο τιμής στη σύγχρονη σπουδάστρια, εργαζόμενη, μητέρα και σύζυγο που πάνω από όλα δεν πρέπει να ξεχνά ότι είναι γυναίκα. Με γνώμονα αυτή την επιδίωξη οι σπουδάστριες του Δ.Ι.Ε.Κ. Νέας Ιωνίας μαζί με τους εκπαιδευτές τους θα προσφέρουν τις γνώσεις, τις μεθόδους και τις συμβουλές τους την Τετάρτη 21/12 και την Πέμπτη 22/12 στα εργαστήρια αισθητικής και στις εγκαταστάσεις του Δ.Ι.Ε.Κ. Νέας Ιωνίας, με σκοπό να «καλύψουν» με την αισθητική τους «ματιά» και παρέμβαση την ανάγκη και το δικαίωμα κάθε γυναίκας σε μία καλαίσθητη εμφάνιση.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του Δ.Ι.Ε.Κ. Νέας Ιωνίας από τις 15:00 ? 19:00.