ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ



GTranslate

Greek English

Η ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της Ευρωπαϊκής Ατζέντας για την Εκπαίδευση Ενηλίκων και της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας για την προώθηση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης το Δ.Ι.Ε.Κ. Νέας Ιωνίας οργανώνει δραστηριότητες που άπτονται του χώρου της Yποκριτικής Tέχνης.

Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικές εμπειρίες, με διαφορετικά κίνητρα για την τέχνη του Θεάτρου, συναντώνται σε αυτή τη δράση, στη θεατρική σκηνή του ΔΙΕΚ Ν. Ιωνίας, έχοντας διαφορετικές προσδοκίες για το «τι είναι Θέατρο». Βασικός στόχος είναι να αναζητηθεί και να προσδιοριστεί ένα κοινός τόπος έμπνευσης που θα κινητοποιήσει τους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν, να απελευθερωθούν, να ξαφνιαστούν από τις δυνατότητες τους και να αγαπήσουν το αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς.

Με αφορμή αυτή τη δραστηριότητα, το Δ.Ι.Ε.Κ. Νέας Ιωνίας ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 23/12 στις 18:00, σε όλους όσους ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό, θεατρικό και κινηματογραφικό χώρο, που υπηρετούν την Υποκριτική Τέχνη, για να εμπλακούν σε ένα γόνιμο και δημιουργικό διάλογο μαζί τους.

Έλα στο φως, παίζω θα δεις,
είμαι σοφός μην απορείς.

Μάνος Χατζιδάκις - Ο ηθοποιός - 1962