ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ 2017

Οι ημέρες καριέρας είναι ένα σημαντικό "προνόμιο" για τους μαθητές της σχολής μας, καθώς έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν, σε πραγματικό χρόνο, μια επαγγελματική συνέντευξη εργασίας και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να ενταχθούν αμεσότερα στην αγορά εργασίας.

Στο πλάισιο αυτό το Δ.ΙΕΚ Ν. Ιωνίας σε συνεργασία με την Aegeo Spas η οποία είναι μία εταιρεία εδραιωμένη και συνεχώς εξελισσόμενη στο χώρο της ευεξίας, διοργανώνει ημέρα καριέρας με σκοπό να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις και να συμβάλλει στην όσο το δυνατόν αμεσότερη ένταξή τους στην αγορά εργασίας, αλλά και την τεχνική και επαγγελματική τους εξέλιξή.

Στη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας θα ακολουθηθεί η παρακάτω διαδικασία:

Αρχικά θα πραγματοποιηθεί μια παρουσίαση της εταιρείας με στόχο να γίνουν γνωστές οι δραστηριότητες και οι συνεργασίες της. Η Aegeo Spas είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διαχείρισης χώρων ευεξίας εντός ξενοδοχειακών μονάδων. Έχει αναπτύξει ισχυρές συνεργασίες με σημαντικές ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη την επικράτεια και σε εξέχοντες τουριστικούς προορισμούς όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Κως, η Κέρκυρα, η Χαλκιδική, το Πόρτο Χέλι, αλλά και στο εξωτερικό, με υποκαταστήματα στο Bansko.

Οι ειδικότητες που απασχολούνται είναι εκείνες της αισθητικής και της φυσικοθεραπείας. Για τους αποφοίτους του τμήματος υπάρχουν σημαντικές προοπτικές συνεχούς εκπαίδευσης και εξέλιξης μέσα σε μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία.

Μετά τη σύντομη παρουσίαση θα ακολουθήσουν προσωπικές συνεντεύξεις με τους μαθητές της σχολής, οι οποίοι οφείλουν να έχουν μαζί τους ένα ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα με πρόσφατη φωτογραφία. Η πραγματοποίηση των συνεντεύξεων γίνεται σε πρώτη φάση για να αξιολογηθούν οι μαθητές σε:

                                 i.            Τεχνικές  γνώσεις βάσει ερωτήσεων

                               ii.            Στοιχεία προσωπικότητας

                              iii.            Ευελιξία στο εργασιακό περιβάλλον

                             iv.            Δυνατότητα μετακίνησης

                               v.            Δυνατότητα μετεγκατάστασης

                             vi.            Διάθεση εξέλιξης εντός της εταιρείας

Κατόπιν, ακολουθεί ενημέρωση των μαθητών για τα αποτελέσματα των συνεντεύξεων σε 30-40 ημέρες από τη πραγματοποίηση της συνέντευξης, για να τους δοθεί και το απαραίτητο feedback. Όσοι υποψήφιοι κριθούν επαρκείς, θα υπογράψουν συμφωνία συνεργασίας με την Aegeo Spas, για την τουριστική season του 2018.

Στο πλαίσιο της Ημέρας Σταδιοδρομίας, θα πραγματοποιηθούν:

 • 17:00 - 17:10 - Εναρκτήρια ομιλία από τον Διευθυντή του Δ.Ι.Ε.Κ. Ν. Ιωνίας Δρ. Λεοντίδη Ευθύμιο.
 • 17:10 - 17:30 - Παρουσίαση της εταιρίας Aegeo Spas C.M.S  από το Μέλος Κεντρικής Διοίκησης κα Κυριακάκη Γιούλη
 • 17:30 - 17:50  Σύντομη συζήτηση.
 • 17:00 - 21:00 - Συνεντεύξεις ενδιαφερόμενων

Οι απόφοιτοι του Δ.ΙΕΚ Ν. Ιωνίας ή άλλων Δ.ΙΕΚ της επικράτειας που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην ημέρα καριέρας παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία του Δ.ΙΕΚ Ν. Ιωνίας στα τηλέφωνα: 210.27.12.521 - 210.27.12.731

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Δ.Ι.Ε.Κ.) ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ

Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς καλεί τους καταρτιζόμενους των Δημόσιων ΙΕΚ να υποβάλουν αιτήσεις ως υποψήφιοι μαθητευόμενοι στο "Πρόγραμμα Μαθητείας ΙΕΚ" με βάση της ειδικότητες και τα Δημόσια ΙΕΚ που αναφέρονται στον πίνακα που επισυνάπτεται στην πρόσκληση.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως Παρασκευή 8/12/2017, ώρα 12:00.

Δείτε την Πρόσκληση εδώ.

Μπορείτε να υποβάλλετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας εδώ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ CIDESCO

Οι καταρτιζόμενες(-οι) της ειδικότητας ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΜΑΚΙΓΙΑΖ του Δ.Ι.Ε.Κ. Νέας Ιωνίας, έχουν τη χαρά και την τιμή να συμμετέχουν στο 40ο Διεθνές Συνέδριο Αισθητικής - Υγείας - Ομορφιάς - Εναλλακτικών Μεθόδων που διοργανώνει η CIDESCO HELLAS με θέμα:

«Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ».

Την αποστολή συνοδεύουν εκπαιδευτές του Δ.Ι.Ε.Κ. Νέας Ιωνίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κα Ηρώ Κορωναίου, Πρόεδρο της CIDESCO HELLAS για την ευκαιρία της συμμετοχής που παρέχεται στους καταρτιζόμενους του Δ.Ι.Ε.Κ. Νέας Ιωνίας.

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017Β

Αναλυτικά τα ωρολόγια προγράμματα μαθημάτων των ειδικοτήτων έχουν ως εξής:

Πρόγραμμα μαθημάτων Α' Εξαμήνου

 • ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (Πολυμέσα/ Web designer - developper/video games) - Α1
 • ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΜΑΚΙΓΙΑΖ - Α1
 • ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - Α1
 • ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - Α2

Πρόγραμμα μαθημάτων Γ' Εξαμήνου

 • ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (Πολυμέσα/ Web designer - developper/video games) - Γ1
 • ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΜΑΚΙΓΙΑΖ - Γ1
 • ΒΟΗΘΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ - Γ1
 • ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΘΕΑΤΡΟΥ & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ - Γ1
 • ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΘΕΑΤΡΟΥ & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ - Γ2
 • ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - Γ1
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ - Γ1

 

ΕΝΑΡΞΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017Β

Από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς ανακοινώθηκε ότι η Δευτέρα 09/10/2017 αποτελεί την ημερομηνία έναρξης του Φθινοπωρινού Εξαμήνου 2017Β.

Τα μαθήματα στο Δ.Ι.Ε.Κ. Νέας Ιωνίας θα αρχίσουν να διεξάγονται ανάλογα με την κάθε ειδικότητα από την Τρίτη 10/10/2017 σύμφωνα με το εξής ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Από τη Διεύθυνση του Δ.Ι.Ε.Κ. Νέας Ιωνίας

Page 1 of 11