ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ



GTranslate

Greek English

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ CIDESCO

 

Τα τμήματα της ειδικότητας ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΜΑΚΙΓΙΑΖ του Δ.Ι.Ε.Κ. Νέας Ιωνίας συμμετείχαν και παρακολούθησαν το 39ο Διεθνές Συνέδριο Αισθητικής ? Υγείας ? Ομορφιάς ? Εναλλακτικών Μεθόδων της CIDESCO με θέμα:

«Η πρόληψη και η φύση χαρίζουν Υγεία και Ομορφιά».

Την αποστολή συνόδευσαν οι κυρίες Κουκουλά Μαρίνα, Κανελλοπούλου Βασιλική και Βολτέα Δήμητρα, εκπαιδεύτριες του Δ.Ι.Ε.Κ. Νέας Ιωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι σπουδαστές του Δ.Ι.Ε.Κ. Νέας Ιωνίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για:

  • τα νέα δεδομένα στην πρόληψη των καρδιοαγγειακών παθήσεων, από το Δ/ντή Καρδιολογίας του ΙΑΣΩ GENERAL Δρ. Παπαμιχαήλ Ανδρέα, επίτιμο μέλος της CIDESCO.
  • τις καινοτόμες τεχνικές μάλαξης, που αφορούν το lifting προσώπου και ματιών από την Elena Zemkova, καθηγήτρια ειδικών μασάζ προσώπου ? σώματος από τη Ρωσία.
  • τα υλικά, τα εργαλεία και τις τεχνικές νυφικού μακιγιάζ και body? painting.
  • όλα τα σύγχρονα προϊόντα μακιγιάζ και ομοιοπλαστικής από την Έκθεση που διοργάνωσαν εκθέτες -  μέλη του Συνεδρίου.

Καθώς η CIDESCO είναι μια Παγκόσμια Ομοσπονδία Αισθητικής ? Κοσμετολογίας ? Υγείας ? Ευεξίας με έδρα τη Ζυρίχη, 38 χώρες κράτη ? μέλη και 70 χρόνια Δράσης και Προσφοράς, ήταν πολύ σημαντικό για τους σπουδαστές μας να έρθουν σε επαφή με ειδικούς του χώρου του επαγγελματικού μακιγιάζ και της αισθητικής.

Κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης, απονεμήθηκε στους σπουδαστές του Δ.Ι.Ε.Κ. Νέας Ιωνίας βεβαίωση συμμετοχής ?Certificate of Participation? από την Πρόεδρο του Δ.Σ. της CIDESCO στην Ελλάδα κα. Ηρώ Κορωναίου.

Το Δ.Ι.Ε.Κ. Νέας Ιωνίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την κα Κορωναίου για την ευκαιρία της συμμετοχής των σπουδαστών του Δ.Ι.Ε.Κ. Νέας Ιωνίας στο Συνέδριο.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ