Articles

Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της μη Τυπικής Εκπαίδευσης, 1ης περιόδου 2015

Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτές μας ότι, ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας ηλεκτρονικής δήλωσης Εξεταστικού Κέντρου και Ημερομηνίας Εξετάσεων για τους δικαιούχους συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της μη Τυπικής Εκπαίδευσης, 1ης περιόδου 2015.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη σχετική Ανακοίνωση.
Πατήστε εδώ για να δείτε τις Οδηγίες προς Υποψηφίους.

Πρόγραμμα εξετάσεων Πιστοποίησης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. ? 1η εξεταστική περίοδος 2015 (επικαιροποίηση 25/05/2015)

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοινώνει το επικαιροποιημένο πρόγραμμα διεξαγωγής εξετάσεων πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. 1ης περιόδου 2015.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη σχετική ανακοίνωση.

Πατήστε εδώ για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων (επικαιροποίηση στις 25/05/2015).

Πρόγραμμα εξετάσεων Πιστοποίησης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. ? 1η εξεταστική περίοδος 2015

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοινώνει το πρόγραμμα διεξαγωγής εξετάσεων πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. 1ης περιόδου 2015.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη σχετική ανακοίνωση.

Πατήστε εδώ για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων.

Αίτηση συμμετοχής στο πρακτικό μέρος (ΟΧΗΜΑΤΑ) των εξετάσεων Πιστοποίησης της 1ης εξεταστικής περιόδου 2014 της ειδικότητας ΕΥΟΑΜ

Πατήστε εδώ για να δείτε την ανακοίνωση του Ε,Ο,Π,Π,Ε,Π, που αφορά την υποβολή αίτησης συμμετοχής στο Πρακτικό Μέρος (οχήματα) των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης της 1ης εξεταστικής Περιόδου 2014 της Ειδικότητας Ι.Ε.Κ. «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγώνν Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τη σχετική αίτηση.

Πρόσκληση σε ημερίδα για την επιχειρηματικότητα

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο «Ακαδημία Πλάτωνος ? Η Πολιτεία και ο Πολίτης» στο Υποέργο 7 με τίτλο «Εκπαιδευτικά προγράμματα βραχείας διάρκειας σε ζητήματα κοινωνικής οικονομίας, αναπτυξιακής αξιοποίησης του πολιτισμού και του αστικού περιβάλλοντος » σας προσκαλεί στην ημερίδα ενημέρωσης και έμπνευσης για την επιχειρηματικότητα. Ενημερωθείτε για την πρόσκληση και το πρόγραμμα της ημερίδας.

Page 11 of 13